Najnovšie recenzie zo sekcie Záťažové vesty
- Bezkonkurenčná cena
- Velmi pohodlne pri cviceni
- Nezavadzia
- Prijemny material
OK, to som očakával
- nepríjemné, pľuzgiere na ramenách
- vesta je vyborna zaťaž pri cvičeni, váha vesty sa dá prispôsobiť podľa potreby cvičiaceho
prišlo to presne to čo som očakával veľmi dobrá kvalita . 18 kg nie je veľa už teraz verím že ho budem musieť po nejakom čase vymeniť za ťažší :))
- Kvalitna vesta ja som ju kupil v akcií čiže este lepšie
- Ak chcete nahradne platy (ja mam 2x4kg) je ich obtiažne zohnat a treba davat pozor na rozmer. Nemusia Vam sediet vo veste).
Vychytana zaťažova vesta určite viac odporučam ako zaťažove vesty s pieskovou (železity prach) naplnou. Radšej si priplatit a mate kvalitu a ďaleko lepšie sedí na tele (treba čeknut recenzie a videa).
Ako prvá vesta,dobre. Plne naložená tlači na rebrá. Vzhľadom na to že som začiatočník,a začínam na 3kg,je dobrá.
Este je len krátky cas co mame vestu doma, ake uz teraz mozem povedat ,ze som spokojna, max.komfort pri cviceni
- Pevný materiál
- Dobre rozložená váha
- Na prvý pohľad kvalitné suché zipsy (uvidíme po roku)
- Polyamidová tkanina je pevná, ale nepriedušná. Pri dlhšom tréningu je človek extrémne prepotení, čo môže byť pre niekoho nepríjemné.
- dobre sedi
- spracovanie
- variabilita vahy
Potreboval som cosi na postupne zvysenie zataze pri cviceni na hrazde, takze ucel splni.
solidny material, robustny produkt vdaka pieskovym vreckam. zmena zataze raz za cas - ok, nebude to na zmeny pre kazdy cvik zvlast, je to pomerne otravne.
- spĺňa čo má
- kvalitne spracovné, možnosť vyberania závaží
v rámci covidových opatrení super pomôcka na samotréning
- Cena/Výkon
- Nastaviteľná hmotnosť
- Pohodlná
- Mierne väčšie rozmery (kvôli plieneniu z piesku)
- V lete v nej môže byť horúco na slnku kvôli čiernej farbe
Produkt spĺňa všetko čo by ste od neho očakávali. Perfektný pre pokročilých cvičencov, ktorý preferujú cvičenie s vlastnou váhou, no ta im už nepostačuje. Vesta je trošku väčšia oproti alternatívam plneným zo železa ale pri pohybe nijako neobmedzuje.
Záťaž sa da pomerne jednoducho vybrať, avšak ak chcete váhu regulovať počas cvičenia tak je to dosť nepraktické a zdĺhavé.
- pohodlne
- nastavitelne
- 1kg zelezne zavazie ktore sa nerozsypavaju ako tie naplnene gulickami alebo pieskom
- dobre drží pri behu
- produkt spĺňa svoj účel
- niekedy vypadávajú vrecúška so záťažou
Sportago Colos 10 kg
Pridané: 6. novembra 2021
(naposledy upravené 6. novembra 2021)
Zakúpený v Sportago
- Príjemný materiál.
- Možnosť regulovať hmotnosť vesty.
- Pevné články, namiesto pieskovej výplne.
Vesta mi došla bez obopínacieho pásu, takže pri niektorých cvičeniach (kliky) nepoužiteľná.
Zobrazujem 21 - 40 zo 102 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...6 Ďalšie »